7 Ekim 2010 Perşembe

Konser provasından kareler ve müzik için bir çift söz...

Konser Provası - Keman Düet
Konser Provası - Keman Düet

Konser Provası - Keman-Gitar Trio


Konser Provası - Keman Solo
Konser Provası - Küçük Kemancılar
     Konserin genel provası hem biz öğretmenler için hem de öğrencilerimiz için çok keyifli bir deneyim oldu. Derslerde çalıştığımız her ayrıntının sahnede daha da önem kazandığını gören öğrencilerimiz, derslerden daha dikkatli ve başarılı performanslar sergiledi. 



     Enstrüman öğrenmek isteyen her müziksever, öğrendiğini başarıyla sergilediğinde asıl mutluluğu yaşar. İster hobi olsun, ister profesyonel müzik sahnede sergilendiğinde müzisyeni içine daha fazla alır. 


**************************************


     Bir de müziğini başka bir müzisyenle paylaşmak ve birlikte çok sesli, çok renkli melodiler meydana getirmek vardır. Beraber bir uyumun parçası olup, ortak kaygılar ve heyecanlarla birlikteliğin müziğini ortaya koymak. Karşılıklı konuşan insanları taklit etmektir aslında, sorular cevaplar içerir çok sesli müzik kimi zaman....

**************************************


     İşte tüm bu duyguları öğrencilerimiz yaşasın, müziğin farklı yollarını öğrensin istiyoruz. Seyirci olmaktan çıkıp, sahnenin arkasında koşturmayı, provaları, çalışmaları, hazırlıkları deneyimlemelerini, sahnede heyecanı, mutluluğu, sanatsal doyumu yaşamalarını amaçlıyoruz.


**************************************

       Müzik kanınıza girip sizi bir enstrüman öğrenmeye ittiğinde, yaşadıklarınız haftanın bir günü birkaç saatlik bir ders olmamalı. Çünkü duygularınızı şekillendiren müzik sadece dersle size ulaşmaz. Merak uyandıran çalışmalar sizi daha fazlasını istemeye iter.


**************************************

     Bir bakarsınız ki, siz ya da çocuğunuz hayata çok farklı açılardan bakar olmuşsunuz. Keyif aldığınız, mutlu olduğunuz anlar artmış, sizinle ortak bakışı olan insanlarla sosyal ve sanatsal bağlar kurmuş bulursunuz kendinizi.



Konser Provası - Minik Kediler Keman Orkestrası   
      Hangi ses sizi etkisi altına alırsa alsın, ister keman, viyola, viyolonsel, ister piyano, gitar, flüt, siz sadece keşfetmek için yola çıkın. Yolculuğunuz sırasında her deneyim sizi daha da meraklandıracak, daha da etkileyecek, daha da mutlu edecek...
      Müzik zaten hayatımızın her yerinde, sizin yapacağınız sizin için özel olan müziği bulmak, kendi müziğinizi dinlemek...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder